"TROFEJ ŠAMPIONA" NA ZANIMLJIVOJ LOKACIJI: "Kanarinci" lak plen za bogati PSŽ

Novosti online

31. 07. 2022. u 08:22

PARIŽANI ponovo dominantna sila u francuskom fudbalu.

ТРОФЕЈ ШАМПИОНА НА ЗАНИМЉИВОЈ ЛОКАЦИЈИ: Канаринци лак плен за богати ПСЖ

FOTO: AP

Fudbaleri PSŽ-a započinju novu sezonu mečom za prvi trofej u sezoni. "Trofej šampiona" utakmica između osvajača prvenstva i Kupa igra se u Tel Avivu, a protivnik "svecima" je Nant.

Ponovo klub iz prestonice u takmičarsku godinu ulazi sa najvećim ciljevima. Liga šampiona je apsolutni prioritet, dok se francuska Liga 1 podrazumeva. 

Na užarenu trenersku klupu PSŽ-a seo je Kristof Gotje, dok je novi direktor Luis Kampos. I upravo je Portugalcu palo na pamet da dovede, bar po njemu, poslednju kariku koja je nedostajala za ostvarenje pomenutih ciljeva – psihologa!

U svlačionici Parižana u narednoj sezoni biće i stručnjak koji će probati na svoj način da drži pod kontrolom atmosferu u svlačionici. Između ta četiri zida je mnogo igrača sa naduvanim sujetama i sve to treba držati u ravnoteži.

Kako piše "Lekip", još jedan cilj psihologa je da "izbriše" iz sećanja prethodne neuspehe ovih igrača u Ligi šampiona, da ih duhovi prošlosti ne muče kada ponovo najesen izađu na teren u elitnom takmičenju.

Sve je podređeno samo jednom cilju: da se osvoji pehar koji nikada do sada nije boravio u Parizu – "ušati" trofej Lige šampiona.

Nant je proteklu sezonu završio na 9. mestu, ali osvajanjem Kupa obezbedio je plasman na evro-scenu. "Kanarinci" su večeras na "Blumfild" stadionu apsolutni autsajderi, nemaju šta da izgube, te je možda to i jedna vrsta prednosti.

U pretekla dva međusobna duela PSŽ je slavio identičnim rezultatom 3:1.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,74)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri