NEMA KO DRUGI: Tejtum je glavna napadačka opcija Bostona

V.M.

25. 05. 2024. u 14:41

NAŠ večerašnji izbor je Džejson Tejtum čiji Seltiksi gostuju Pejsersima u trećoj utakmici finala Istočne konferencije (2.30).

НЕМА КО ДРУГИ: Тејтум је главна нападачка опција Бостона

FOTO: Tanjug/AP

Seltiksi su odbranili domaći teren, vode sa 2:0 u seriji, a jedan od najzaslužnijih za to je sjajni Džejston Tejtum koji je na prvom meču brojao do 36, dok je na drugom susretu bio nešto slabiji sa 23 ubačena poena.

Zbog povrede Porzingisa, većinu poena Bostona sada postižu Tejtum i Braun koji ističu kao glavne napadačke opcije ekipe i ostatak tima je uglavnom zadužen za obavljanje defanzivnih zadataka.

Takođe, rotacija Seltiksa je dosta slaba, sa klupe ulaze samo Pričard, Korne i Hauzer, tako da trener Mazula ''vrti'' osam igrača i zbog toga je minutaža Tejtuma velika na svakom meču.

Večeras očekujemo ujednačenu utakmicu, Indijana još nije izgubila pred svojim navijačima u plej-ofu i biće spremna da smanji zaostatak u seriji. Poznato je da Pejsersi igraju veoma brzu košarku i verujemo da će Seltiksi prilagoditi tome, što odgovara Tejtumu koji bi trebao da uzme veliki broj šuteva i prebaci zadatu granicu.

NAŠ TIP: Džejson Tejtum +29,5 (kvota 1,91)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)