EH, NOVAČE, NOVAČE... Mahač pobedio Đokovića, pa izgubio u finalu od čoveka koji je nekoliko sati ranije igrao i polufinale!

Novosti online

25. 05. 2024. u 16:57

Novak Đoković je ispao u polufinalu turnira "ATP Ženeva open" od Tomaša Mahača, a Čeh je potom izgubio u finalu.

ЕХ, НОВАЧЕ, НОВАЧЕ... Махач победио Ђоковића, па изгубио у финалу од човека који је неколико сати раније играо и полуфинале!

FOTO: Tanjug/AP

I to od impresivnog Kaspera Ruda.


Norvežanin jeste bio favorit što se tiče svetskog rangiranja (drugi je na ATP listi), kao i iskustva igranja velikih mečeva - ali je zbog kiše on ove subote dvaput morao da nastupa u Ženevi (dok je Čeh to mirno posmatrao, odmarajući nakon što je dan ranije, kao što smo vam to već javili, Tomaš Mahač pobedio Novaka Đokovića).


I, prvo je Norvežanin odigrao odloženo polufinale, pobedivši Fabija Kobolija posle preokreta (a spasivši pritom i meč loptu!) sa 1:6, 6:1, 7:6(4), i to iako je gubio sa tri razlike u odčučujućem setu.

A onda je Rud u finalu savladao i Mahača - konačan rezultat glasio je 7:5, 6:3.

Time je Kasper Rud treći put u karijeri osvojio ATP turnir u Ženevi.

---

Podsetimo, dok je Nole ovih dana igrao u Švajcarskoj, više nego zanimljiv žreb za Rolan Garos je obavljen, a upravo tamo se uputio najbolji teniser sveta posle šok-poraza od Mahača.

Ako vas tenis zanima, a naročito šta u njemu radi Novak Đokovićpratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)