POBEDA ZA POVRATAK U TRKU! Arsenal - Liverpul

V.D.

16. 03. 2022. u 09:50

U zaostalom meču 27. kola engleske Premijer lige četa Jirgena Klopa stiže na jako teško gostovanje u severni London.

ПОБЕДА ЗА ПОВРАТАК У ТРКУ! Арсенал - Ливерпул

Foto: Profimedia

Nakon lošeg starta sezone Mikael Arteta uspeo je da konsoliduje redove i eto Arsenala u Top 4. Povratak u društvo najboljih klubova Evrope je nešto što svi na "Emirejts stadionu" priželjkuju.

Do kraja sezone ima još dosta da se igra, Arsenal je prvi favorit za poziciju broj 4, ali uprkos dobroj formi u kojoj se trenutno nalaze "tobdžije" ne mogu da se opuštaju jer za tu poziciju pretenduje i "ranjeni" Mančester junajted.

Mančester Siti je u Londonu izgubio dva dragocena boda. Lider je remizirao sa Kristal Palasom i omogućio Liverpulu da se večerašnjom pobedom približi na samo bod zaostatka.

Liverpul je odličnoj formi. Jirgen Klop je već podigao jedan trofej ove sezone (Liga kup), ali on i svi ostali u taboru "crvenih" žele trofej namenjen osvajaču Premijer lige.

Foto: AP

Mohamed Salah je doživeo lakšu povredu stopala na prošlom meču protiv Brajtona. Prema poslednjim informacijama juče je trenirao sa ekipom. Ostaje da vidimo da li će biti starter na ovom meču.

Poslednja dva gostovanja na "Emirejtsu" Liverpul je uspevao da reši u svoju korist i to bez primljenog gola, ali Arsenal je sada u boljoj formi nego ranije.

Ovo je utakmica dva tima koji u poslednje vreme igraju lep i efikasan fudbal, a isto očekujemo i večeras. 

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!