"MILIONERI" MORAJU DA SLAVE! Majnc - Borusija Dortmund

V.D.

16. 03. 2022. u 09:02

U zaostalom meču 25. kola Bundeslige ekipa Marka Rozea gostuje na "Meva areni"

МИЛИОНЕРИ МОРАЈУ ДА СЛАВЕ! Мајнц - Борусија Дортмунд

Foto: Profimedia

Borusija se nalazi na drugom mestu tabele Bundeslige. Pobedom na ovom meču bi došli na četiri boda zaostatka za vodećim Bajernom iz Minhena.

Domaćin je u bezbednoj zoni na sredini tabele. Ne mogu ni gore ni dole, tako da mogu da odigraju rasterećeno, što može biti opasno za goste iz Dortmunda s obzirom na to da bodove protiv nezgodnog Majnca nikada nisu lako osvajali.

Kada je Erling Haland u timu, Borusija retko gubi bodove. Mladi Norvežanin se vratio nakon povrede i verujemo da će biti starter na ovom meču.

Foto AP

Trener gostiju, inače nekadašnja zvezda Majnca Marko Roze neće moći da računa na kapitena Rojsa u ovom meču i na još nekoliko igrača. Dortmund cele sezone muči muku sa povređenim igračima. Ne pamti se kada su odigrali kompletni neki meč.

Dortmund je ispao iz Lige Evrope porazom od Rendžersa, nisu se proslavili ni u nacionalnom kupu gde su ispali od drugoligaša Sent Paulija. Sve karte su bačene na domaće prvenstvo, tako da verujemo da će "milioneri" dati sve od sebe da slave na ovom nezgodnom gostovanju i tako ostanu u trci za titulu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOLIM VAS, POMOZITE MI! Umro 15-mesečni sin legendarnog sportiste - on ne može da dođe sebi od bola