ENFILD JE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Liverpul - Inter

V.D.

08. 03. 2022. u 10:06

VEČERAS nas očekuje revanš meč 1/8 finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja u kome tim iz Milana stiže na najteže gostovanje u sezoni.

ЕНФИЛД ЈЕ НЕОСВОЈИВА ТВРЂАВА: Ливерпул - Интер

FOTO: EPA

Puleni Jirgena Klopa su na gostovanju u Milanu tek u finišu utakmice uspeli da slome otpor italijanskog šampiona i brzim golovima Firminja i Salaha stigli do pobede koja im na Enfildu donosi mirniji revanš.

"Neroazuri" su podbacili na svom terenu i u revanšu im predstoji jako težak posao, jer je Liverpul domaćin koji svoje protivnike na svom stadionu pobeđuje sa lakoćom i kao takvog neljubaznog domaćina bi svi voleli da ga izbegnu. 

FOTO: AP

Tim koji sa klupe predvodi Simone Inzagi će se verovatno u ovoj fazi Lige šampiona oprostiti od takmičenja i baciće sve karte na Skudeto. Trenutno su u domaćem prvenstvu drugi sa utakmicom manje i dva boda zaostatka za gradskim rivalom Milanom.

Sa druge strane, Liverpul je takođe drugi u svom prvenstvu i u stopu prati prebogati Mančester siti. Verujemo da će "crveni" slaviti na ovom meču i nastaviti bitke na svim frontovima jer su i te kako kvalitetan tim. Liga kup je osvojen, a u igri su za još tri trofeja.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,6)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024