GORI ''TUMBA'': Živkovića i družinu huk sa tribina ''nosi'' u plej-of

V.M.

17. 08. 2023. u 11:17 >> 11:17

U Solunu ćemo od 19.30 gledati revanš duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija između PAOK-a i Hajduka iz Splita.

ГОРИ ТУМБА: Живковића и дружину хук са трибина носи у плеј-оф

Foto: Tanjug / AP

Pre sedam dana na ''Poljudu'' je viđen remi bez pogodaka. Gledali smo dosta tvrd meč, bez dosta prilika za gol, tako da će se sudbina dvomeča rešavati večeras u Grčkoj.

Domaćinu i dalje nije započelo prvenstvo, pa su mu evropske utakmice bili jedine takmičarske do sada. Pre pomenutog remija, u prvom kolu se sastao sa Beitarom iz Jerusalima kojeg je nakon nerešenog ishoda na ''Tumbi'' savladao sa 4:1 u Izraelu.

Jedan od glavnih igrača ''crno-belih'' je Andrija Žiković, srpski reprezentativac je preporodio karijeru od kada je došao u PAOK i u prvom meču protiv Hajduka je nosio i kapitensku traku.

Sa druge strane, Splićani su veoma dobro započeli novu sezonu i oran je da nakon dužeg vremena prekine post i osvoji titulu prvaka Hrvatske. Za vikend je savladao Slaven Belupo sa 3:0 i nakon tri odigrana kola prvi je na tabeli sa devet osvojenih bodova, a vredi napomenuti da je jedini tim koji ima maksimalan učinak u čitavoj ligi.

Što se tiče Evrope, Hajduk je kvalifikacije započeo od ove faze, cilj mu je da proba da barem ponovi uspeh od prošle sezone kada je dogurao do plej-ofa gde je bolji od njega bio Viljareal (2:6).

Pobednika ovog dvomeča će u narednom kolu čekati bolji iz duela Rozenborga i Hartsa.

Verujemo da će tribine ''Tumbe'' večeras biti pune do poslednjeg mesta i da će pogurati Živkovića i družinu ka novom trijumfu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,02)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)