ZA PRAZNIKE SVE POD KONAC: U Vrnjačkoj Banji očekuju više od 10. 000 gostiju

G. Ć.

29. 04. 2021. u 20:51

U VRNjAČKOJ Banji, prestonici srpskog kontinentalnog turizma, sve je spremno za prvomajske i uskršnje praznike, kao i za predstojeću letnju sezonu koja tradicionalno počinje upravo za Međunarodni praznik rada.

ЗА ПРАЗНИКЕ СВЕ ПОД КОНАЦ: У Врњачкој Бањи очекују више од 10. 000 гостију

Foto: Opština VB

Ovdašnji turistički poslenici od petka, pa sve do naredne srede, očekuju više od 10.000 gostiju, a kako saznajemo praznični aranžmani u najpoznatijim banjskim hotelima, pansionima i apartmanima gotovo su rasprodati.

- Vrnjačka Banja je uvek bila tradicinalan izbor turista tokom prvomajskih i Vaskršnjih praznika koji se ove godine poklapaju. Kao i lane, i sada ove praznike dočekujemo u specifičnim uslovima. Neophodno je poštovanje svih epidemioloških mera kako bi boravak gostiju protekao u najboljem redu, a mi smo se potrudili da im u svakom trenutku budemo na usluzi – kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

Foto: Opština VB

A, kako bi naša najpoznatija i najpopularnija banja svoje goste dočekala u najlepšem ambijentu, radnici ovdašnjeg JKP „Banjsko zelenilo i čistoća“ zavrnuli su rukave ovih dana aktivno radeći na uređenju parkovskih površina i mobilijara.

- Sve mora biti pod konac – poručuju radnici koje je na popularnoj banjskoj promenadi iznenada obišao i Boban Đurović, predsednik opštine Vrnjačka Banja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni