NAJAVLJENO OPREMANJE TERETANE: Radojević i Rakić obišli Sportsku halu u Severnoj Mitrovici (FOTO)

D.Z.

21. 04. 2021. u 20:06

Goran Rakić, ministar za zajednice i povratak i Milan Radojević gradonačelnik opštine severna Mitrovica najavili su ulaganja za kupovinu savremenih sprava za vežbanje i opremanje prostorije namenjene za teretanu u Sportskoj hali u ovom gradu kako bi članovi sportskih klubova i udruženja iz Severne Mitrovice ali i svi oni koji žele profesionalno ili rekreativno da vežbaju imali adekvatne uslove za to.

НАЈАВЉЕНО ОПРЕМАЊЕ ТЕРЕТАНЕ: Радојевић и Ракић обишли Спортску халу у Северној Митровици (ФОТО)

Foto: D.Z.

Ministar Rakić je obilazeći halu sa gradonačelnikom Radojevićem i direktorom ovog Sportkog centra Goranom Kovačem, istakao da je stvaranje uslova za normalno funkcionisanje onih koji žele da se bave sportom, primarna obavezna svih koji su na odgovornim funkcijama i da mu je zadovoljstvo što danas može da obeća da će on tu obavezu finasiranjem ovog projekta ispuniti.

- Drago mi je da danas mogu da obećam da će Sporstka hala u Severnoj Mitrovici biti opremljena modernim spravama za vežbanje. Omladina je naša budućnost i mi ovime ulažemo u razvoj naše budućnosti. Ovo nije sve, svuda tamo gde budemo mogli da pomognemo da se stvore adekvatni uslovi za sportske aktivnosti, pomoćićemo- rekao je ministar Rakić naglasivši da je Ministarstvo za zajednice i povratak na čijem je čelu,posvećeno građanima na Kosovu i da to pokazuje finansiranjem ovakvih i sličnih projekata, izgradnjom i opremanjem kuća i različitim vidovima pomoći.

Gradonačelnik Milan Radojević i direktor Sportske hale Goran Kovač su istakli da će opremanjem teretane svi oni koji posete ovu halu i žele da koriste usluge, imati sve u sklopu ovog objekta.

Inače, u Severnoj Mitrovici postoji više od 30 registrovanih sportskih klubova što je pokazatelj koliki je značaj potpune opremljenosti jednog ovakvog objekta.

Foto: D.Z.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!