U PARAĆINU SVE SPREMNO ZA IMUNIZACIJU BEZ ZAKAZIVANJA OD SUTRA: U Sportskom centru “7. jul” za to je opremljen poseban vakcioni punkt

Z.R.

07. 04. 2021. u 16:59

U PARAĆINSKOM Sportskom centru “7. jul” danas je pripremljen poseban vakcioni punkt na kome će od sutra građani moći, bez prijave na sajtu e-uprave, da se vakcinišu kineskim cepivom “sinofarm” protiv kovida.

У ПАРАЋИНУ СВЕ СПРЕМНО ЗА ИМУНИЗАЦИЈУ БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА ОД СУТРА: У Спортском центру “7. јул” за то је опремљен посебан вакциони пункт

Foto: Z.R.

Danas je istu vakcinu, prvu dozu, primilo rekordnih 400 građana, dok je na spisku za revakcinaciju “fajzerom” bio svega 21 građanin. Do kraja ove nedelje poziv za imunizaciju dobiće svi Paraćinci koji su se već prijavili preko portala, dok će istovremeno teći i vakcinisanje bez poziva.

Kako saznajemo u Domu zdravlja, seoske ambulante biće mesta gde će, od ponedeljka, vakcine moći da dobiju i žitelji seoskih sredina takođe bez zakazivanja. Vakcinacija će za njih, prema rasporedu, biti organizovana od 8 do 11 sati.

Zaključno sa 5. aprilom, prvu dozu vakcine u paraćinskoj opštini primilo je 7.575 stanovnika, a kompletno je imunizovano njih 5.800.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)