MEDALJE U SVIM DISCIPLINAMA: Mladi pirotski snouborderi briljirali na Kopaoniku

V. Đ.

01. 04. 2021. u 17:20

MLADI pirotski snouborderi iz pirotskog kluba Stara planina, briljirali su na upravo okončanom državnom prvenstvu na Kopaoniku. Svako od njih je u svojoj disciplini osvojio poneku medalju, tako da Piroćanci ne treba da brinu za razvoj ovog zimskog sporta, sve popularnijeg među maldima.

МЕДАЉЕ У СВИМ ДИСЦИПЛИНАМА: Млади пиротски сноубордери бриљирали  на Копаонику

Foto: SK Stara planina

Među onima koji su se okitili odličjima su Dina Panić, Ilija Pešić koji su se nadmetali u kategoriji cicibana, zatim Mila Zdravković, Nemanja Pešić i Janko Milosavljević,. Osim konkurncije iz Srbije, na stazama Kopanonika nadmetali su se i vršnjaci iz Češke, Poljske, Makedonije BiH. Od 2013.godine kada je osnovan pomenuti klub redovno osvaja medalje na domaćim prvenstvima, a njegov rad pomanje Gradska uprava,Skijališta Srbije i Skijaški savez.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

LESKOVČANIN IZ NOVOG SADA VRAĆA DUG KIKINDI: Radiolog iz Instituta za zaštitu dece i omladine najavio besplatne preglede