OD IDEJE DO BIZNISA: Onlajn druženje za studente Univeziteta u Beogradu

B.B.

29. 03. 2021. u 13:15

STUDENTI Univerziteta u Beogradu, sutra od 15 časova, družiće se onlajn na "Zum kafici - 45 minuta" sa Bojanom Milenkovićem, saradnikom za poslovnu podršku i razvoj u Naučno-tehnološkom parku Beograd.

ОД ИДЕЈЕ ДО БИЗНИСА: Онлајн дружење за студенте Унивезитета у Београду

zum kafica

Akademci će se saznati nastaju ideje, upoznati koracima za izgradnju održivog biznisa iz ideje, mitovima vezanim za startape, uspešnim startap primerima, podršci koja se može dobiti od Naučno tehnološkog parka  Beograd u ranom razvoju ideje i drugim mogućnostima za studente (ParkUp!,ImagineIF, Raising Starts, Colosseum Sports Tech Serbia, program inkubacije, zapošljavanje u razvojnim kompanijama).

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije u poslednjih godinu dana. Prijavite se za učešće do utorka, najkasnije do 12 časova
"Zum kafica - 45 minuta sa ... " predstavlja novi onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri