NOVE BESPLATNE KNJIGE: Fondacija "Alek Kavčić" nastavlja da objavljuje besplatne udžbenike

B.B.

08. 02. 2021. u 11:41

NA sajtu besplatnabiblioteka.com od danas su dostupni novi udžbenici za sedmi i osmi razred osnovne škole.

НОВЕ БЕСПЛАТНЕ КЊИГЕ:  Фондација Алек Кавчић наставља да објављује бесплатне уџбенике

Novosti

Osmaci mogu preuzeti fiziku, kao i engleski za osmu godinu učenja i četvrtu godinu učenja. Za sedmi razred dostupan je udžbenik iz likovnog, a uskoro će biti moguće naručiti i konstruktorski materijal za predmet "Tehnika i Tehnologija".

- Od danas smo počeli da stavljamo udžbenike za osmi razred - najavio je profesor Aleksandar Kavčić, osniovač Fondacije "Alek Kavčić". - Cilj nam je da u narednom periodu budu dostupni svi udžbenici. Narednih nedelja imaćemo udžbenike i za još neke razrede.
Na sajtu Fondacije se već nalaze udžbenici za srpski jezik, matematiku, prirodu i društvo i engleski jezik za treći razred, a za sedmi knjige za srpski, matematiku, fiziku, informatiku, tehniku i tehnologiju, kao i engleski jezik za treću i za sedmu godinu učenja. Svi ovi udžbenici u elektronskoj formi se mogu preuzeti i odštampati. Iz fondacije najavljuju da će se školsko štivo pojaviti i u štampanom izdanju, a udžbenik će biti i pet puta jeftinije nego što roditelji sada plaćaju, pošto će cena štampanja biti dva dinara po stranici.
Fondacija "Alek Kavčić" osnovana je početkom 2020.godine, osnovni ciljevi su promocija obrazovanja i nauke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)