ĆUPRIČANI KORISTE PROLEĆNI VIKEND: Sutra pešačka akcija za sve građane u organizaciji PD „Zubrova“

Z.R.

06. 02. 2021. u 19:16

DANAŠNjIH dvadesetak stepeni izmamilo je u parkove većinu žitelja grada na Moravi, a već sutra, 7. februara, mogu da prepešače „kružnu turu“ koju tamošnje Planinarsko društvo „Zubrova“ organizuje za sugrađane.

ЋУПРИЧАНИ КОРИСТЕ ПРОЛЕЋНИ ВИКЕНД: Сутра пешачка акција за све грађане у организацији ПД „Зуброва“

Foto: TO Ćuprija

Dužina staze je deset kilometara i prilagođena je osobama prosečne fizičke kondicije. Polazak je od Manastira Ravanica u 8,30 sati, staza vodi ka Bikovcu i toku reke Zubrave, a kako je put kružan, ljubitelji pešačenja vraćaju se na isto mesto sa kog su krenuli.

Vođa ove besplatne planinarske akcije namenjene svim zainteresovanim Ćupričanima je Dalibor Martinović, predsednik PD „Zubrova“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)