SVETAO PRIMER SVIMA: Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju sa Arno Gujonom

D.Z.

22. 01. 2021. u 15:45

СВЕТАО ПРИМЕР СВИМА: Петар Петковић, директор Канцеларије за Косово и Метохију са Арно Гујоном

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

DIREKTOR kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas (u petak) sa Arnoom Gujonom, osnivačem humanitarne organizacije „Solidarnost za Kosovo“.

Kako navode iz Kancelarije za KiM, Petković je sa Gujonom razgovarao o njegovom dugogodišnjem radu i zalaganju za poboljšanje života srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, kao i o planovima i mogućnostima za dodatnu pomoć južnoj pokrajini.

Petković i Gujon saglasni su da je saradnja u prethodnom periodu bila na visokom nivou i da je obostrana želja da se takva uspešna saradnja nastavi a direktor Kancelarije za KiM se posebno zahvalio Gujonu na nesebičnoj pomoći koju godinama pruža našoj južnoj pokrajini.

-U svom humanitarnom radu Arno Gujon će uvek moći da računa na pomoć i podršku kako Kancelarije za KiM, tako i mene lično. Veoma cenimo i poštujemo njegov doprinos poboljšanju uslova života Srba na Kosovu i Metohiji. NJegov humanitarni rad i zalaganje su svetao primer svima nama - istakao je Petković i zahvalio Gujonu na njegovim naporima da i u svetu proširi istinu o položaju Srba koji žive na prostoru Kosova i Metohije, što sada čini i kao direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu-naveo je u saopštenju za javnost direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)