PREDNJAČE LESKOVAC I VLASOTINCE: Još nekoliko desetina novoobolelih u Jablaničkom okrugu

I.M.

13. 11. 2020. u 18:11

OD 130 rezultata koji su, u poslednja 24 časa iz referentnih laboratorija u Nišu, stigli u leskovački Zavod za javno zdravlje(ZZJZ) čak 37 ima pozitivan nalaz na infekciju virusom korona.

ПРЕДЊАЧЕ ЛЕСКОВАЦ И ВЛАСОТИНЦЕ: Још неколико десетина новооболелих у Јабланичком округу

Foto: I.M.

Najveći broj zaraženih registrovan je u Leskovcu. U ovom gradu pozitivno je 20 osoba, što je četvrtina od ukupnog broja testiranih. Vlasotince ima 11, Lebane četiri, a opština Medveđa dva novoobolela.

ZZJZ je saopštio da strukturu novozaraženih čine 20 zaposlenih i dve nezaposlene osobe, 11 penzionera, dva studenta, jedan učenik i jedno dete.

Trenutno se čeka na još 37 rezultata osoba koje su, prethodnih dana, uzorkovane u leskovačkom ZZJZ, Opštoj bolnici i domovima zdravlja okruga.

U kovid delu Opšte bolnice u Leskovcu, u poslednja 24 časa, primljeno je šest, a otpuštene su dve osobe. Trenutno je na lečenju 27 pacijenata od kojih je kod 12 laboratorijski potvrđena infekcija. Rezultate testiranja čeka devet osoba, dve su dobile negativan nalaz, a četiri tek treba da budu testirane. Na terapiji kiseonikom je 19 hospitalizovanih ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024