VEŠTE ĐAČKE RUKE: Kreativne radionice za najmlađe Kraljevčane u KC Ribnica (FOTO)

G. Ć.

24. 10. 2020. u 13:54

UPRKOS svetskoj pandemiji korona virusom, kraljevački Kulturni centar „Ribnica“ i ove godine organizuje sada već tradicionalne, jesenje kreativne radionice za svoje najmlađe sugrađane.

ВЕШТЕ ЂАЧКЕ РУКЕ: Креативне радионице за најмлађе Краљевчане у КЦ Рибница (ФОТО)

Foto: KC Ribnica

Uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka, prva radionica održana je u OŠ „Vuk Karadžić“ u Kamenici nadomak Kraljeva. Prvi deo programa zasnivao se na razgovoru sa mališanima o jeseni, promenama u prirodi, o ekologiji i ekološkim materijalima...U drugom, praktičnom delu, đaci su uz pomoć voditeljke radionice Olivere Marjanović i svojih učiteljica Jelene Mitrić i Jelene Katić najpre osmislili, a potom oslikavali i ukrašavali kućice za ptice, kao i kutije za sitne predmete.

Foto: KC Ribnica

- Ovim kreativnim, ali ujedno i edukativnim radionicama podstiče se mašta i kreativnost, kao i timski rad kod dece što je veoma važno u njihovom, osnovnoškolskom uzrastu. Kućice za ptice koje smo napravili biće okačene na drveće u školskom dvorištu - poručile su učiteljice Katić i Mitrić uz glasno odobravanje svojih đaka.

Foto: KC Ribnica

Naredna jesenja radionica KC „Ribnica“ sa istom temom, biće održana 28. oktobra u Osnovnoj školi „Dragan Marinković“ u pomoravskom selu Popovići.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024