PREDAVANJE U SVILAJNCU: “Digitalni poslovi budućnosti” - šta nas čeka narednih 5-10 godina?

Z. GLIGORIJEVIĆ

14. 10. 2020. u 15:04

REGIONALNI inovacioni startap centar opštine Svilajnac organizuje besplatno predavanje “Digitalni poslovi budućnosti” u Prirodnjačkom centru Srbije Svilajnac 20.oktobra u 16 sati.

ПРЕДАВАЊЕ У СВИЛАЈНЦУ: “Дигитални послови будућности” - шта нас чека наредних 5-10 година?

Foto: Z. Gligorijević

Polaznici će imati priliku da saznaju u kojim će se industrijama najviše osetiti promene u sledećih 5 do 10 godina, a koje će nastaviti rast i razvoj, kako ove promene utiču na radnu snagu, te kada je najbolje vreme da počnu da razmišljaju o prekvalifikaciji za nove pozicije.

Predavač je Duška Nikolić, deo tima ICT HUB Beograd, koja je počela da gradi svoju karijeru od 2011. godine kao virtuelni asistent, a zatim se proflisala kao menadžerka za promociju biznisa putem društvenih mreža na globalnom tržištu. Kroz lični primer ona će podeliti svoja iskustva i pričaće o prilikama za prekvalifikaciju i mogućim poslovima koje donosi razvoj tehnologije.

Neke od tema biće kako se prvi put susrela sa poslom virtuelnog asistenta i svetom online usluga, koji su izazovi u poslovanju koje takve promene nose, šta joj je pomoglo da napreduje, a šta odmoglo i kako se priprema za poslove budućnosti.

Zainteresovani mogu da se prijave na broj telefona 064/8912652, preko FB stranice ili putem mejla startup@svilajnac.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna