20. FESTIVAL ULIČNIH SVIRAČA U NOVOM SADU: Evo ko sve nastupa

S. B.

10. 09. 2020. u 15:26

NA ovogodišnjem, jubilarnom, 20. po redu Festivalu uličnih svirača u Novom Sadu, koji će biti održan 30. septembra u raznim gradskim kvartovima, simbolično će nastupiti 20 izvođača.

20. ФЕСТИВАЛ УЛИЧНИХ СВИРАЧА У НОВОМ САДУ: Ево ко све наступа

Novosti

Organizatori ističu da će program i izabrana dvorišta, u kojima će publika koncerte pratiti sa prozora i balkona, biti poznati javnosti do početka festivala, ali će tačan raspored izvođača po lokacijama ostati tajna.

Zna se da će učestvovati Lolobriđida, Artan Lili, Strej Dog, Vis Limunada, Vrum, kao najzvučnija imena ovogodišnjeg Festivala čiji program donosi različite žanrove, od džeza do popa.

Novosadski bendovi činiće veliki deo programa, pa će u svom gradu nastupiti i bend Lepša Brena, kantautor FIPA- Filip Vlatković, Kilo Kilo banda, Josip A Lisac, Cimerke, DŽimi i Čeri, Plavi ptičić, Lajv vinil akt, Hater mater, zatim Nenad Marić, poeta, pevač i gitarista koji desetak godina nastupa pod imenom Kralj Čačka...

Žitelji Novog Sada su imali priliku da kandiduju svoje dvorište za jednu od lokacija održavanja programa, a organizatori festivala odabraće ukupno 10 gradskih dvorišta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)