MORAMO POMOĆI IVANU DA POVRATI VID: Srđan Popović, predsednik opštine Gračanica posetio porodicu Vasić

D.Z.

03. 09. 2020. u 19:13

PREDSEDNIK Opštine Gračanica Srđan Popović posetio je danas porodicu Ivana Vasića (45) koji je konzumiranjem otrovne rakije pre nekoliko meseci izgubio vid.

МОРАМО ПОМОЋИ ИВАНУ ДА ПОВРАТИ ВИД: Срђан Поповић, председник општине Грачаница посетио породицу Васић

Foto: D.Z.

Tom prilikom, predsednik Popović je istakao da postoji mogućnost da se ovom mladom čoveku povrati vid, ali da će lečenje u Rusiji biti veoma skupo.

- Za operaciju mojih očiju potrebno je od 5000-5500 evra po zahvatu, ali još uvek ne znam  koliko će zahvata meni biti potrebno. Za početak ta suma mi je potrebna za prvi zahvat, a trebalo bi da se uradi  još nekoliko operacija - objasnio je Ivan predsedniku Popoviću koji je istakao da će Opština učiniti sve i pomoći u prikupljanju sredstava za Ivanovo lečenje.

Podsećajući da je lokalna samouprava uvek kada je bila u mogućnosti izlazila u susret meštanima  kojima je bilo potrebno lečenje, predsednik Popović je naglasio da je osim porodice i nadležne u opštini obradovala informacija da Ivanu može da se povrati vid.

Inače, predsednik Popović je najavio i postavljanje štanda za prikupljanje sredstava za  Ivanovo lečenje, odnosno da bi već početkom sledećeg meseca mogao da otputuje u Rusiju.

Inače, od konzumiranja rakije sumnjivoh porekla pre nekoliko meseci preminulo je troje žitelja Prilužja, ali se nezvanično navodi da je bilo još smrtnih ishoda ljudi sa područja centralnog Kosmeta, koji su konzumirali ovu rakiju .

                                                                                                             

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri