JOŠ JEDNA NESREĆA NA GRADILIŠTU: Na radnika (19) se obrušila zemlja, hitno prevezen u KC Niš (FOTO)

J.S.

08. 08. 2020. u 14:57

U ULICI „Bore Stankovića“, u kojoj su u toku radovi, dogodila se u subotu nesreća u kojoj je povređen devetaestogodišnji radnik iz Trgovišta.

ЈОШ ЈЕДНА НЕСРЕЋА НА ГРАДИЛИШТУ: На радника (19) се обрушила земља, хитно превезен у КЦ Ниш (ФОТО)

Foto: Novosti

Na njega se obrušila zemlja, dok su izvođeni radovi na ukopu kanalizacione cevi.

On je najpe zbrinut u vranjskom Zdravstvenom centru, a zatim zbog teških telesnih povreda, nagnječenja grudnog koša,transportovan u niški Klinički centar.


Dežurni tužilac izvršio je uviđaj na licu mesta, a inspektor rada će sačiniti zapisnik o uslovima rada.

Foto: Novosti

 

Reč je o radniku girme IG sistem iz Vranja.

 

Podsetimo, ovo je druga nesreća na gradilištima u Srbiji za manje od 24 časa, pošto je sinoć teško povređen radnik u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Banaćanin

08.08.2020. 16:48

Opet propust šefa gradilišta kao i pre izvesnog vremena u Zrenjaninu. Pa pobogu, šefovi gradilišta ili su zaboravili ili nisu bili na časovima kad se govorilo o talpama. Nisam gradjevinski radnik ali sam ceo radni vek proveo u gradjevinskoj firmi i znam u moje vreme na gradilištu gde su vršeni iskopi bili su obavezno dostavljane talpe radi zaštite rova-kanala od odrona.

Luka Laban

08.08.2020. 18:30

Dete, 19 godina zarađuje za život na jedan od najgorih načina i ne sme da pripitom šefu da kaže da neće živ u grob, a gospođa sa rozim šlemom se zalepila za fotelju da joj ne otmu. Ceo život na građevini, znam šta pričam.

Koji je ovo slucaj po redu

08.08.2020. 19:18

Dete od 19 godina kopa kanale da bi zaradio za hleb ...koji je ovo slucaj po redu gde ljudi ginu ili se povredjuju u kanalima zbog odrona? Koji, 10ti, 20ti, 50ti? Koji? Jel neko broji???? Sta je preduzeto?????? Sefa gradilista na 40 godina robije. Ovo vise mora da prestane. Uzas.