IAKO svake godine oko 1.000 putničkih brodova prođe Dunavom kraj Smedereva, nemaju gde da se zaustave jer međunarodni pristan, postavljen još 2016. i - po tvrdnjama nadležnih - plaćen 25 miliona dinara još nije u funkciji.

električar

13.07.2020. 10:05

Mogle bi da se analiziraju malo i konkurentske "dunavske lokacije", od Bezdana pa nizvodno, kao i ljudi koji za njih rade, bez obzira da li su možda čak i iz Smedereva ... Da li one nešto tu "tržišno" ne mute. Možda im se ne svidja da dobiju još jednog "tržišnog konkurenta" ??? Ili je možda neko iz Smedereva iz "nekih" razloga zainteresovan da turisti ovde ne silaze iz brodova ???

Coja

13.07.2020. 10:16

Pa Smederevo je jedini grad na Dunavu, koji nema sredjenu plazu (kupaliste), pa sto bi imalo i pristaniste. Sve i da ga imamo, sta tim ljudima da ponudimo kad dodju? Mozda tvrdjavu prepunu krpelja, koja sluzi kao poligon za trening pasa, ili gradski trg, na kojem ponosno stoji najvece pojilo na svetu, pardon, fontana, koja nikad nije radila.

veselnik

13.07.2020. 10:36

Evo primera sta da ocekujemo od zemunskog "medjunarodnog" pristanista, gde jos nema ni zvanicnog operatera - tender je tek raspisan. A onda sledi procedura...