BOKS KLUB „KABLOVI“ U JAGODINI: Izabrao novo rukovodstvo (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

19. 01. 2024. u 15:58

Za predsednika Skupštine jagodinskog Boks kluba „Kablovi“ jednogalsno je izabran Bratislav Filipović, a za sekretara Nikola Ilić.

БОКС КЛУБ „КАБЛОВИ“ У ЈАГОДИНИ: Изабрао ново руководство (ФОТО)

Foto:Z.Gligorjević

Na redovnoj Skupštini Boks kluba „Kablovi“ izabran je i Upravni odbor od sedam članova, a razmatrao se i niz aktivnosti, kojima će ova organizacija obeležiti 70 godina postojanja i uspešnog rada.

- Dogovorili smo se da počenomo sa redovnim kolom, odnosno prvim kolom bokserske lige Šumadije i Pomoravlja i u novom formatu učestvuje i jugoistočna Srbija. Kolo će biti opdržano 3. februara u 15 sali u hali „JASSA“ u Jagodini. Pozvao bih Jagodince, ljubitelje boksa, da dođu u što većem broju, jer „Kablovi“ trenutno nemaju veliki brokj takmičara, kao što je to nekada bio slučaj. Na reviji će učestvovati i nekoliko boksera iz Kluba „Palmini tigrovi“ – kaže Jugoslav Radovanović, predsednik Boks kluba „Kablovi“ u Jagodini.

Jagodinski Boks klub „Kablovi“, koji je osnovan 9. februara, 1954. godine, 24. februara organizovaće svečanu akademiju. Tom prilikom biće dodeljene povelje i zahvalnice zaslužnim bokserima, sportskim radnicima i organizacijama, na čelu sa lokalnom samoupravom i Jagodinskim sportskim savezom „JASSA“, koji i dan-danas pomažu radu kluba. Plaketa za najboljeg boksera svih vremena biće uručena Draganu Konovalovu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)