JAVNI UVID U TOKU U PARAĆINU: Za deo grada oko glavne pošte

Зорана Рашић
Zorana Rašić

12. 01. 2024. u 14:34

DO 29. januara zainteresovani građani i pravna lica mogu da pogledaju nacrt Plana detaljne regulacije za blok „Pošta“ u Paraćinu koji se nalazi u centralnoj gradskoj zoni omeđenoj ulicama Branka Krsmanovića, Svetozara Markovića, Njegoševom i Svetolika Marjanovića Belca.

ЈАВНИ УВИД У ТОКУ У ПАРАЋИНУ: За део града око главне поште

Foto: Z. Rašić

KOMISIJA za planove opštine Paraćin oglasila je javni uvid u nacrt  tog plana u proceduri njegovog usvajanja, a nacrt je izložen u Odeljenju za urbanizam i imovinsko-pravne poslove u zgradi SO Paraćin, te na zvaničnoj internet stranici ove opštine.

Primedbe, predloge i sugestije sa obrazloženjem mogu se dostaviti u pisanoj formi dostave do 29. januara do 11 časova.

Javna sednica Komisije za planove zakazana je za 5. februar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!