HUMANITARNA AKCIJA U BUKOVCU KRAJ NOVOG SADA : Tamari Mijić potreban novac za lečenje

S.B.

11. 08. 2023. u 14:09

Tamari Mijić (33), iz Bukovca, kraj Novog Sada, hitno je potreban novac da bi što pre otišla u Istanbul na lečenje, za šta je potrebno 26.000 evra.

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА У БУКОВЦУ КРАЈ НОВОГ САДА : Тамари Мијић потребан новац за лечење

Privatna arhiva

Žitelji Bukovca su u tu svrhu, organizovali humanitarnu akciju, u nedelju, 13. avgusta u 16 časova ispred Vatrogasnog doma, kojoj će se pridružiti i članovi moto kluba „Stršljen“, pozivajući sve bajkere da se uključe u akciju.

- Zbog Tamarine velike ljubavi prema motorima , njene komšije su nas pozvale. Molimo sve da se okupimo na „Mišeluku“ i da odemo u Bukovac i ulepšamo bar jedan dan našoj sugrađanki. Jer, pravi bajkeri su uvek tu da pomognu- istaknuo je u pozivu bajkerima da se priključe akciji.

U Bukovcu u oviru Humanitarnog bazara, udruženje žena će prodavati svoje specijalitete i rukotvorine, a biće organizovan i pena parti za goste i najmlađe posetioce.

Akciju organizuju: DVD Bukvac, Fudbalski klub, AKUD "Milica Stojadinović Srpkinja", Bukovačke vile, Šahovski klub i Planinarsko društvo.

- Dođite da pomognemo koliko ko može da prikupimo prilog za našu meštanku Tamaru Mijić, kako bi što pre otišla na lečenje u Istanbul. Naše malo za nju znači puno – istakli su Bukovčani u pozivu.

Tamari je u aprilu odstranjen bubreg zbog tumora, da bi joj se u maju mesecu bolest proširila na kosti, ona je sada ležeći pacijent…

Kako ističe Katarina, Tamarina sestra, svaki dan je ključan, pa je bitno da se novac skupi što pre kako bi mogla da primi terapiju.

- Sestra je prošlog meseca napunila 33 godine. Bolest brzo napreduje a u Istanbulu bi trebalo da primi prvu terapiju. Nakon prvog odlaska znaćemo šta dalje je potrebno. Moja sestra ima život pred sobom. Molim sve ljude koji su u mogućnosti da se priključe akciji – kaže Katarina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu