“SPORTSKO LETO“ U PARAĆINU: Prvo veče u znaku šaha (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

29. 07. 2023. u 11:43

PRVO veče 19. izdanja popularne letnje manifestacije „Sportsko leto“ u Paraćinu proteklo je u znaku igranja šaha i poligona za najmlađe pod nazivom „Tata, mama, vežbajte sa nama“.

“СПОРТСКО ЛЕТО“ У ПАРАЋИНУ: Прво вече у знаку шаха (ФОТО)

Foto: Z. Rašić

Šetači i deca „okupirali“ su glavnu paraćinsku ulicu koja će do kraja avgusta, od 20 sati do ponoći, biti zatvorena za saobraćaj.

Prvih desetak dana manifestacije, prema zamisli organizatora, Sportskog saveza opštine Paraćin (SSOP), namenjeno je revijalnoj prezentaciji klubova, a osnovci i srednjoškolci se na licu mesta mogu prijavljivati za takmičenja.

Takmičarske discipline su: fudbal, odbojka, stoni tenis, šah i basket koji će se igrati na sportskom terenu Mesne zajednice „Gloždak“. Prema rečima Bojana Stojčića, sekretara SSOP, „Sportsko leto“ će trajati svake večeri do 27. avgusta u glavnoj ulici. Pauza je jedino ove subote, 29. jula, zbog planiranog defilea motorista, kao i 2. avgusta zbog koncerta Željka Samardžića.

Foto: Z. Rašić

Glavna ulica od 20 sati samo za šetače i sport

Očekuje se da će popularna letnja manifestacija narednih mesec dana okupiti oko 500 dece. Pokrovitelj je Opština Paraćin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)