ISKRA ĐAK GENERACIJE: Tradicionalni Dan uspešnih u OŠ "Četvrti kraljevački bataljon"

G. ĆIROVIĆ

15. 06. 2023. u 10:49

PRIGODNOM svečanošću, Osnovna škola „Četvrti kraljevački bataljon“ u Kraljevu tradicionalno je na samom kraju školske godine obeležila „Dan uspešnih“ - dan posvećen najuspešnijim učenicima i nastavnicima.

ИСКРА ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ: Традиционални Дан успешних у ОШ Четврти краљевачки батаљон

G.Ćirović

Ovom prilikom uručeno je čak 380 nagrada za 51 nastavnika i 191 đaka koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim, okružnim, opštinskim i međunarodnim takmičenjima znanja i koji su ostvarili zapažene rezultate na literalnim i likovnim konkursima, kao i sportskim nadmetanjima.

Kao i prošle godine, svojim uspesima naročito se istakla Iskra Vasiljević, učenica osmog razreda i đak generacije, koja je učestvovala u završnicama čak 19 takmičenja.

G.Ćirović

Iskra Vasiljević sa direktorkom Marinom Vučinić

- Najdraže mi je treće mesto na takmičenju iz hemije, a najlepše sam se provela u Tršiću na republičkom nadmetanju iz srpskog jezika – skromno kaže Iskra. - Već sam položila prijemni ispit za IT i Specijalizovano matematičko odeljenje u kraljevačkoj Gimnaziji i uskoro ću odlučiti gde ću nastaviti školovanje.

Zadovoljstvo ostvarenim uspesima đaka i nastavnika nije krila ni Marina Vučinić, direktorka ove ugledne obrazovne ustanove.

- Naši učenici i nastavnici su na najbolji način i tokom minule školske godine predstavljali svoju školu i grad – istakla je direktorka uručujući nagrade. - Nadam se da će im sjajni rezultati biti podstrek da nastave vredno da rade i uče, a mi smo se potrudili da im se skromnim poklonima zahvalimo i pokažemo da smo ponosni na njih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)