ŽURKA U PARKU: Matiranti Poljoprivredne škole iz Svilajnca proslavili kraj školovanja (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

30. 05. 2023. u 13:44

MATURANTI Poljoprivredne škole sa domom učenika Svilajnac sinoć su u parku škole proslavili kraj školske godine.

ЖУРКА У ПАРКУ: Матиранти Пољопривредне школе из Свилајнца прославили крај школовања (ФОТО)

Foto:Poljoprivredno-veterinarska škola Svilajnac

Spektakularna žurka, koja nije mogla da prođe bez trubača, okupila je sve učenike, nastavnike i vaspitače. Dvorište je, kako navode u ovoj školi, bilo pretvoreno u pravu oazu zabave, muzike i smeha.

Maturanti su se pobrinuli za sve detalje kako bi žurka bila nezaboravna. Žurku su otvorili trubači, a zatim je di-džej napravio spektakl, u kome su svi uživali. Kako bi veče bilo nezaboravno, svoj doprinos u organizaciji ovog hepeninga dali su i nastavnici i vaspitači škole.

Prepuni lepih uspomena, maturanti Poljoprivredne škole sa domom učenika Svilajnac nastavljaju svoje školovanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OPŠTINA ĆUPRIJA: Za sport 35 miliona dinara