INVESTICIJA VREDNA 10 MILIONA DINARA: Asfaltiranje u Leskovcu se odvija po planu

I. M.

23. 05. 2023. u 15:14

U uređenje saobraćajnice u Ulici Nikole Tesle u leskovačkom selu Vinarce lokalna samouprava ulaže 10,2 miliona dinara. Uređuje se putna infrastruktura duga oko 600 metara.

ИНВЕСТИЦИЈА ВРЕДНА 10 МИЛИОНА ДИНАРА: Асфалтирање у Лесковцу се одвија по плану

foto: GU Leskovac

Izvođač je okončao zemljane radove i ugradnju tampona od šljunka, a pre asfaltiranje, trenutno se radi i na ugradnji tampona od tucanika.

Vinarce je obišao gradonačelnik Goran Cvetanović koji je podsetio da je lokalna samouprava, pre dve godine, u istoj ulici obnovila vodovodnu mrežu i da je u taj posao uložila blizu pet miliona dinara.

foto: GU Leskovac

- Nastojimo da adekvatnom infrastrukturom pokrijemo celu teritoriju od 144 naseljena mesta i da građanima pružimo bolje uslove za život – istakao je Cvetanović.

Direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić je kazao da su se završenim radovima na vodovodnoj mreži u Ulici Milutina Smiljkovića u Donjem Stopanju stekli uslovi za asfaltiranje i te saobraćajnice i da će oni biti izvedeni tokom leta. Nikolić je najavio početak radova u ulici ka Vojinici kao i u ulicama Zeke Buljubaše, Porečka i Boračka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)