USPEH MLADIH SVILAJNČANA: Učenici Poljoprivredno-veterinarske školetrostruki prvaci republičkog takmičenja iz matematike

Z. GLIGORIJEVIĆ

26. 04. 2023. u 13:54

UČENICI Poljoprivredno-veterinarske škole sa domom učenika “Svilajnac“ postigli su odlične rezultate na Republičkom takmičenju učenika srednjih škola u području rada poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane iz matematike, održanom u Beogradu.

УСПЕХ МЛАДИХ СВИЛАЈНЧАНА: Ученици Пољопривредно-ветеринарске школетроструки прваци републичког такмичења из математике

Foto:Poljoprivredno-veterinarska škola Svilajnac

Četiri učenika Škole u pratnji mentora – nastavnika Nenada Novakovića, Đorđa Đorđevića i Nemanje Narančića predstavljali su školu na ovom prestižnom takmičenju i u Svilajnac doneli čak tri prva mesta.

Milica Jakšić, učenica drugog razreda, Anastasija Veličković, đak trećeg razreda, i Mihajlo Jovanović, učenik četvrtog razreda ovogodišnji su republički prvaci. Uspeh učenika na ovom takmičenju plasirao je školu na prvo mesto po broju osvojenih priznanja, pa je svilajnačka škola osvojila i pehar za grupno postignuće đaka.

Poljoprivredno-veterinarska škola sa domom učenika „Svilajnac“ ustanova je koja se može pohvaliti izuzetnim kvalitetom obrazovanja i kontinuiranim uspehom učenika na različitim republičkim takmičenjima. Nastavnici škole posvećeni su unapređenju znanja svojih učenika i redovno im pružaju dodatnu nastavu i pomoć u učenju. Svilajnačka škola se ponosi uspehom svojih učenika i trudi se da svake godine poboljšava obrazovne programe i pruži najbolje mogućnosti svojim đacima.

-Ovo je još jedan u nizu od dokaza da naša škola ima izuzetan kvalitet obrazovanja. Ponosni smo na svoje učenike i nastavnike koji su omogućili ovakve rezultate – ocenio je direktor škole Dejan Milunović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima