TRI ULICE U VRŠCU POSTALE JEDNOSMERNE: Novi režim saobraćaja danas stupa na snagu

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

30. 03. 2023. u 10:00

NOVIM projektom tehničkog regulisanja saobraćaja, koji danas stupa na snagu, tri ulice u Vršcu su postale jednosmerne, dok je na jednoj lokaciji izmenjeno prvenstvo prolaza.

ТРИ УЛИЦЕ У ВРШЦУ ПОСТАЛЕ ЈЕДНОСМЕРНЕ: Нови режим саобраћаја данас ступа на снагу

Foto: Printscreen/Google maps

Ulica Ive Milutinovića biće jednosmerna u delu od Ulice Vuka Karadžića do Stevana Nemanje. Moći će da se vozi od Vuka Karadžića prema pivari. Parkiranje će biti omogućeno sa obe strane puta.

U paralelnoj ulici Heroja Pinkića ista deonica će biti jednosmerna, ali u drugom smeru – od Stevana Nemanje ka Vuka Karadžića.

Na drugom kraju grada, u Ulici Patrijarha Rajačića, koja se proteže duž potoka Mesić, biće uveden jednosmeran režim saobraća od Sinđelićeve do Bregalničke ulice. Parkiranje će biti omogućeno samo sa leve strane puta.

U novoizgrađenom izbegličkom naselju u Užičkoj ulici, menja se prvenstvo prolaza, pa će ubuduće vozila koja se kreću Užičkom ulicom imati prvenstvo u odnosu na vozila koja se kreću Ulicom Mitropolita Stratimirovića.

Postavljanje saobraćajne signalizacije će danas biti završeno. Nadležni apeluju na vozače da obrate pažnju na znakove i da poštuju novi režim saobraćaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)