ŽANDARMI PRIVUKLI NAJVIŠE PAŽNJE: Druženjem sa decom, pripadnici MUP u Zvorniku obeležili Dan policije

V. MITRIĆ

29. 03. 2023. u 19:06

PRIPADNICI Policijske uprave Zvornik obeležili su Dan policije organizovnjem Dana otvorenih vrata.

ЖАНДАРМИ ПРИВУКЛИ НАЈВИШЕ ПАЖЊЕ: Дружењем са децом, припадници МУП у Зворнику обележили Дан полиције

Foto V Mitrić

Program je organizovan ispred Osnovne škole "Vuk Karadžić“ u Branjevu i OŠ "Aleksa Jakšić“ u Milićima, kako bi učenike i decu Predškolske ustanove „Poletarac“ iz Milića upoznali sa radom policijskih službenika i opremom koju koriste.

Policajci Jedinice žandarmerije PU Zvornik su predstavili opremu, vozilo i naoružanje koje koriste prilikom obavljanja najtežih policijskih poslova u cilju zaštite svih sugrađana. Takođe, policijski službenici PS Kozluk i PS Milići su predstavili opremu i sredstva koja koriste u cilju održavanja bezbednosti svih ljudi.

Učenicima je  ukazano na opasnosti koje nosi rukovanje oružjem, dok su zaštitnu opremu mogli da isprobaju uz pomoć policicajaca. Uz sve to, policajci Jedinice žandarmerije je predstavio crveno zaštitno odelo, koje je najmlađima posebno privuklo pažnju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

DANAS JE DUHOVSKI PONEDELJAK: Šta prema verovanju nipošto ne treba raditi