NA USLUZI NAJSTARIJIM SUGRAĐANIMA: Opština Rekovac spremna da pomogne penzionerima da se prijave za kartice

Z. GLIGORIJEVIĆ

15. 03. 2023. u 12:48

KAKO danas, 15. marta, počinje prijava za Penzionerske kartice nove generacije, opština Rekovac obaveštava svoje sugrađane da zahtev za njihovo izdavanje mogu da podnesu elektronski na sajtu Fonda PIO ili u filijali Fonda PIO u Rekovcu.

НА УСЛУЗИ НАЈСТАРИЈИМ СУГРАЂАНИМА: Општина Рековац спремна да помогне пензионерима да се пријаве за картице

FOTO: Privatna arhiva

Link za prijavu biće aktivan od ponoći. Za prijavu je potrebna samo lična karta, a čitava procedura traje do dva minuta. Kada kartice budu spremne za preuzimanje, Fond PIO obavestiće penzionere telefonom ili mejlom, u zavisnosti za šta se korisnik opredelio prilikom prijave.

Penzionerske kartice omogućiće popuste u trgovinskim lancima i prodavnicama, restoranima, salonima, muzejima, pozorištima…

Opština Rekovac na raspolaganju je svojim najstarijim sugrađanima za svaku vrstu pomoći kako bi što pre došli do kartica. Oni mogu da se jave lično u kancelariju broj 19 u zgradi opštine Rekovac ili da pozovu na telefon 035/84-11-004.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove