RONIOCIMA NAJVIŠE PRIZNANJA: Bela Crkva izabrala najbolje sportiste (FOTO)

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

24. 02. 2023. u 14:54

OPŠTINA Bela Crkva izabrala je svoje najbolje sportiste u 2022. godini. To su Varvara Veljković iz Šahovskog kluba „Bela Crkva“ i Dušan Mihajlović iz Kluba za podvodne aktivnosti „Bela Crkva“.

РОНИОЦИМА НАЈВИШЕ ПРИЗНАЊА: Бела Црква изабрала најбоље спортисте  (ФОТО)

Foto: Opština Bela Crkva

KPA Bela Crkva odneo je ubedljivo najviše priznanja. Proglašeni su i za najbolju mušku i žensku ekipu u seniorskoj konkurenciji, Marko Obradović je proglašen za najboljeg kadeta, a Tara Kecman za najbolju juniorku.

I nagrada za životno delo je otišla u ruke njihove članice Milice Vujanović Cuce, koja je svoj život posvetila sportu, pre svega ronjenju i obuci mladih plivača, ali i savremenim trendovima u ženskom fitnesu.

Specijalnu nagradu za postignute rezultate dobili su Jedriličarski klub „Panonija 1975“ i Snežana Bužek iz Planinarskog društva „Karpati“.

U konkurenciji sportista sa invaliditetom nagrade su pripale Anđelki Krstić i Dragiši Milenkoviću iz Društva za sport i rekreaciju invalida opštine Bela Crkva.

Najbolji trener je Stevan Grozdić iz Šahovskog kluba „Bela Crkva“, a uručeno je i 20 nagrada mladim nadama belocrkvanskog sporta.

Svečanosti u velikoj sali Opštine Bela Crkva prisustvovala je i predsednica Sportskog saveza Vojvodine Jasmina Juras.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!