TOKOM VIKENDA 12 PIJANIH VOZAČA: Kontrole pirotske saobraćajne policije

V. ĆIRIĆ

13. 02. 2023. u 13:30

PIROTSKA saobraćajna policija koja pokriva područje okruga i koridor 10, tokom vikenda imala je pune ruke posla.

ТОКОМ ВИКЕНДА 12 ПИЈАНИХ ВОЗАЧА: Контроле пиротске саобраћајне полиције

V.Ć.

Pod okriljem centralne akcije pojačane kontrole saobraćaja usmerene na otkrivanje prekršaja: nepoštovanja brzine, nepropisnog preticanja, upravljanja pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, pravilog prevoza dece, korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje, korišćenja sigurnosnog pojasa i drugih prekršaja, Saobraćajna policija u Pirotu tokom vikenda otkrila je 368 prekršaja!

Najčešći prekršaji su prekoračenje brzine i preticanje na nedozvoljenim mestima. Među kontrolisanim vozačima bilo je i 12 njih koji su bili pijani, odnosno manje ili više pod dejstvom alkohola, zbog čega su isključeni iz saobraćaja, dok je kod jednog vozača utvrđeno da je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

U Policiji kažu da su svi putevi na teritoriji okruga prohodni i da je vidljivost dobra, i apeluju na vozače da se pridržavaju saobraćajnih pravila i propisa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)