BOLJA ZDRAVSTVENA ZAŠTITA ŽENA: Nova oprema ginekološkoj ambulanti u Sečnju

B. G.

01. 11. 2022. u 11:50

ZAHVALjUJUĆI projektima Ministarstva zdravlja i Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, ginekološka ambulanta u Sečnju opremljena je najsavremenijom medicinskom opremom za obavljanje detaljnih ginekoloških pregleda.

БОЉА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА ЖЕНА: Нова опрема гинеколошкој амбуланти у Сечњу

Spaso Mladenovski

Rad lekara u sečanjskom Domu zdravlja tehnološki će biti značajno modernizovan savremenim autoklav uređajima za parnu sterilizaciju materijala i opreme, kao i novim kolposkopom i automatizovanom podesivom ginekološkom stolicom.

Direktor Doma zdravlja u mestu Sečanj, kod Zrenjanina, dr Jasmina Šešlija, nije skrivala zadovoljstvo što je zdravstvenim radnicima u ovoj ustanovi omogućeno pružanje usluga na visokom nivou, kakve meštani ove male opštine u srednjem Banatu i zaslužuju. 

- Pre svega podignut je nivo bezbednosti i dostupnosti pružanja usluga, kao i osavremenjavanje dijagnostičkih uređaja koji će uz odgovoran rad medicinskog osoblja doprineti da se preventiva podigne na viši nivo - naglasila je dr Jasmina Šešlija.

- Apelujemo na sve žene u našoj opštini, posetite ginekološku ambulantu i iskoristite pogodnosti koje nam pruža nova oprema i obavite potrebne preventivne preglede koji, kako znamo, mogu da spasu život - dodala je dr Garijane Kitaresku, specijalista ginekologije.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!