PETI PO REDU "SAJAM AUTOMOBILČIĆA": U Novom Sadu 20.000 modela iz čitavog regiona

S. B.

23. 06. 2022. u 12:15

NA platou Vujadina Boškova, ispred „Spensa“ u Novom Sadu, u subotu, 25. juna, od 11 do 20 časova biće održan peti po redu „Sajam automobilčića“, na kojem će u organizaciji Saveza vozača Novog Sada i Vojvodine više od 30 kolekcionara iz Srbije i regiona predstaviti 20.000 eksponata.

ПЕТИ ПО РЕДУ САЈАМ АУТОМОБИЛЧИЋА: У Новом Саду 20.000 модела из читавог региона

PLAKAT

Manifestaciju sajamsko-festivalskog karaktera obogatiće sadržajan edukatino–zabavni program, radionice za mališane, nagradne igre, koncerti, likovne kolonije, ankete o bezbednosti u saobraćaju...

- Čitav događaj podržali su Gradska uprava za privredu, Gradska uprava za saobraćaj i puteve i JKP "Parking servis", a obogatićemo je i izložbom kolekcije starih modela automobila marke Mercedes-Benc. Posetiocima će se predstaviti članovi Moto-kluba „Bezbednost“, auto-škole i razna udruženja vezana za saobraćaj - kaže Marko Topo, iz Saveza vozača Novog Sada.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)