CENE ULAZNICA ZA GRADSKI BAZEN ISTE KAO LANE: Otvorena kupališna sezona u Zrenjaninu (FOTO)

B.G.

20. 06. 2022. u 16:07

ZAMENIK gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac, u pratnji direktora Javne ustanove Sportski objekti Danijela Šebeza i direktora bazena Dragana Bogdanovića, prvog dana nove kupališne sezone obišao je gradski bazen olimpijskih razmera, pod otvorenim nebo i sa zadovoljstvom konstatovao da uz besplatan ulaz prvog dana, cene ulaznica nisu promenjene u odnosu na prethodnu godinu.

ЦЕНЕ УЛАЗНИЦА ЗА ГРАДСКИ БАЗЕН ИСТЕ КАО ЛАНЕ: Отворена купалишна сезона у Зрењанину (ФОТО)

Foto: Grad Zrenjanin

- Na radost velikog broja kupača, bazen će im na raspolaganju biti do 31. avgusta - istakao je Santovac, uz naglasak da je zahvaljujući radovima koje je sprovela javna ustanova Sportski objekti, bazen sređen i pripremljen za sezonu i da će, kao i ranijih godina, biti otvoren od 11.00 do 18.30 časova.

- Želeli smo da cena ulaznica ostane nepromenjena u odnosu na prošlu godinu, sve u cilju da što više Zrenjaninaca dođe, a znamo svi da je bazen omiljeno mesto velikog broja 

naših sugrađana - dodao je zamenik gradonačelnika Zrenjanina.

Foto: Grad Zrenjanin

- Velika posećenost bazenu govori i o potrebi njegovog rada, kao i za pratećim sadržajima koji su takođe na raspolaganju posetiocima - rekao je Santovac, ističući da je pred početak kupališne sezone završena sanacija školjke bazena, zamenjene su oštećene mlaznice i suncobrani, a urađeno je i kompletno farbanje bazena i betonskih površina, uz  deratizaciju i dezinsekciju travnatih i betonskih površina.

Foto: Grad Zrenjanin

- Dobili smo rezultate analize vode od Zavoda za javno zdravlje o hemijskoj i bakteriološkoj ispravnosti vode, čime su se stekli uslovi za otvaranje sezone. Optimalan broj kupača na bazenu je od hiljadu do hiljadu i po, a analize vode rade se svakodnevno na svaka dva sata, tako da ne postoji razlog za bojazan od neispravne vode za kupanje - kaže Dragan Bogdanović, direktor bazena, uz napomenu da je cena celodnevne ulaznice za odrasle 170 dinara, za decu do 12 godina 80 dinara, dok deca do 5 godina ulaze besplatno, uz pratnju odraslih.

Blok karata za 25 dana košta 3.250 dinara za odrasle, 2.000 dinara za decu do 12 godina, dok je cena ulaznice za studente 80 dinara, a ležaljki 150 dinara. 

BONUS VIDEO:

FILM LANČANA REAKCIJA: Snimljena istorijska scena moderne medicine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba