POZIV DAVAOCIMA SVIH KRVNIH GRUPA: Mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i ove nedelje na terenu širom pokrajine

Lj.P.

02. 05. 2022. u 11:38

MOBILNE ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine će i ove nedelje biti na terenu šriom Vojvodine i prikupljati dragocenu tečnost, a poziv je upućen dobrovoljnim davaocima svih krvnih grupa.

ПОЗИВ ДАВАОЦИМА СВИХ КРВНИХ ГРУПА: Мобилне екипе Завода за трансфузију крви Војводине и ове недеље на терену широм покрајине

Opština Bela Crkva

U sredu, 4. maja, priliku da pokažu humanost i daruju krv, imaće građani Pančeva, gde će mobilna ekipa biti u Crvenom krstu od 9 do 12 sati, u Kovinu u Crvenom krstu od 10 do 13 časova, a u Zrenjaninu će transfuziomobil biti na Trgu slobode od 8 do 12 sati.

Sutradan, u četvrtak, 5. maja, mobilne ekipe Zavoda biće u Novom Bečeju u Domu penzionera od 8.30 do 11 sati, u Rumi u Kulturnom centru od 8 do 12 sati, u Šidu u Crvenom krstu od 9 do 12 sati, a u Novom Sadu, transfuziomobil će biti u centru od 15 do 18 časova.

Narednog dana, u petak, 6. maja, krv će moći dobrovoljno da daju stanovnici Bača, a mobilna ekipa će biti u Vatrogasnom domu od 8 do 11 sati, Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici od 8 do 12 sati, a u Novom Sadu transfuziomobil će se nalaziti u centru grada od 15 do 18 časova.

Transfuziomobil će u centru Novog Sada biti i u subotu , 7. maja od 11 do 14 časova.

U nedelju, 8. maja, u Novim Banovcima, transfuziomobil će biti ispred škole od 9 do 13 sati.

Svi koji žele dobrovoljno da daju krv mogu to učiniti i u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine u Novom Sadu (Ulica hajduk Veljka 9a) svakog radnog dana od 7 do 19 časova i prve subote u mesecu od 8 do 12 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024