VIŠE POLAZAKA NA DEVET GRADSKIH LINIJA: JGSP „Novi Sad“ od 1. aprila saobraćaće po novom redu vožnje

Lj. P.

31. 03. 2022. u 13:59

AUTOBUSI JGSP "Novi Sad", od 1. aprila saobraćaće po novom redu vožnje na gradskim linijama.

ВИШЕ ПОЛАЗАКА НА ДЕВЕТ ГРАДСКИХ ЛИНИЈА: ЈГСП „Нови Сад“ од 1. априла саобраћаће по новом реду вожње

Lj.P.

Kako bi se odgovorilo na prevozne zahteve građana i održao željeni nivo komfora i kvalitet usluge prevoza, u odnosu na aktuelni red vožnje na većini gradskih linija biće više polazaka radnim danima, subotom i nedeljom. Smanjenjem intervala polazaka, povećan obim prevoza biće na linijama 1, 3, 5, 7A, 7B, 8, 9, 11A i 11 B.

- Ujedno obaveštavamo putnike da je uz NSmart aplikaciju koja u realnom vremenu pruža precizne informacije o dolasku autobusa na stajalište, korišćenje javnog prevoza olakšano i postavljenim modernim panelima na 20 stajališta u gradu – navode u gradskom pevozniku.

- Naime, displeji od ovog meseca prikazuju i informaciju o realnom vremenu dolaska autobusa na linijama čije trase prolaze stajalištem. Na ekranima se takođe može videti i spisak linija koje prolaze stajalištem, garažni broj vozila, izvod iz aktuelnog reda vožnje, QR kodovi koji vode prema veb sajtu preduzeća i NSmart portalu, te mapa mreža linija na kojima su isctrane trase i stajališta za liniju koju putnik odabere.

Na liniji 69 Novi Sad - Sremska Kamenica (Čardak) od 1. aprila u funkciji će biti novo autobusko stajalište u Ulici Majora Tepića (smer sa Čardaka, ispod Instituta).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna