POMAŽU LEČENJU TROGODIŠNJE LENKE: Prodajna izložba u Ekonomsko-trgovinskoj školi u Paraćinu

Зорана Рашић
Zorana Rašić

28. 12. 2021. u 19:40

UČENICI Ekonomsko-trgovinske škole u Paraćinu poznati su po svojim humanim aktivnostima koje organizuju u saradnji Đačkim parlamentom.

ПОМАЖУ ЛЕЧЕЊУ ТРОГОДИШЊЕ ЛЕНКЕ: Продајна изложба у Економско-трговинској школи у Параћину

Foto: Z. Rašić

 Ovih dana pripremali su novogodišnje paketiće za učešće u akciji paraćinskog Crvenog krsta „Jedan paketić-mnogo ljubavi“  kojima će se sutra i prekosutra obradovati mališani iz posebno osetljivih društvenih grupa.

Pored toga, veliki broj đaka te škole učestvovao je u pripremi novogodišnje prodajne izložbe sa koje će sredstva otići na račun za prikupljanje pomoći za lečenje Lenke Jovanović (3)  preko „Fondacije budi human“.

Foto: ETŠ Paraćin

Izložbu su dekorisala tri odeljenja prvog i trećeg razreda ETŠ - prvo jedan, prvo pet i treće pet, a medenjake izuzetnog izgleda pripremili su učenici drugog razreda, četvrto odeljenje, koje se školuje na obrazovnom profilu  poslastičar.

Foto: ETŠ Paraćin

Lenka je devojčica iz blizanačke trudnoće, sa neurološkim problemima, epilepsijom i oštećenjem vida, zbog čega još nije prohodala. Sredstva su joj neophodna za svakodnevne fizioterapeutske i druge medicinske tretmane, nastavk lečenja u inostranstvu i ortopedska pomagala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna