SPORT U CENTRU PAŽNJE: U Paraćinu održana još jedna sednica Opštinskog veća

Z.Rašić

01. 12. 2021. u 16:02

VEĆINA tačaka dnevnog reda 105. sednice Opštinskog veća u Paraćinu odnosila se na sportske klubove, odnosno na njihove godišnje programe aktivnosti i dodatna sredstava potrebna za realizaciju.

СПОРТ У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: У Параћину одржана још једна седница Општинског већа

Foto: Opština Paraćin

Rasprava je objedinjena, pa je posle uvodne reči i obrazloženja usvojen predlog rešenja o odobravanju godišnjeg programa od posebnog značaja i sredstava za njegovu realizaciju za Ragbi klub „Car Dušan Silni“, a dodatna sredstva za već odobrene programe dobili su Odbojkaški klub "Borac" Paraćin, Savez za školski sport opštine Paraćin, Plivački klub "Delta", Streljački klub "SFS Borac", Gimnastički klub "Paraćin" i Plivački klub "Crnica".

Nastavak sednice odnosio se na izveštaje Komisije za ocenu godišnjih i posebnih programa kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta, pa su odobreni revidirani predlozi ovogodišnjih programa Sportskog udruženja "Blek gum", Planinarskog kluba "Javorak", fudbalskih klubova "Radnički" Tekija, "Hajduk" Čepure, "Jedinstvo" Ratare, "Polet" Zabrega, Sportskog udruženja "Viking 2016", OŠK "Paraćin", te Aero -kluba "Naša krila" i Sportskog udruženja "Pretorian".

Samo prve dve tačke ove sednice, inače, nisu bile vezane za sport, pa su usvojena i odbornicima na razmatranje upućena dva dokumenta -  odluka Nadzornog odbora „Vodovoda“ o promeni adrese sedišta ovog javnog preduzeća i izveštaj o radu istog preduzeća za period januar-septembar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)