SPORT U CENTRU PAŽNJE: U Paraćinu održana još jedna sednica Opštinskog veća

Зорана Рашић
Zorana Rašić

01. 12. 2021. u 16:02

VEĆINA tačaka dnevnog reda 105. sednice Opštinskog veća u Paraćinu odnosila se na sportske klubove, odnosno na njihove godišnje programe aktivnosti i dodatna sredstava potrebna za realizaciju.

СПОРТ У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: У Параћину одржана још једна седница Општинског већа

Foto: Opština Paraćin

Rasprava je objedinjena, pa je posle uvodne reči i obrazloženja usvojen predlog rešenja o odobravanju godišnjeg programa od posebnog značaja i sredstava za njegovu realizaciju za Ragbi klub „Car Dušan Silni“, a dodatna sredstva za već odobrene programe dobili su Odbojkaški klub "Borac" Paraćin, Savez za školski sport opštine Paraćin, Plivački klub "Delta", Streljački klub "SFS Borac", Gimnastički klub "Paraćin" i Plivački klub "Crnica".

Nastavak sednice odnosio se na izveštaje Komisije za ocenu godišnjih i posebnih programa kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta, pa su odobreni revidirani predlozi ovogodišnjih programa Sportskog udruženja "Blek gum", Planinarskog kluba "Javorak", fudbalskih klubova "Radnički" Tekija, "Hajduk" Čepure, "Jedinstvo" Ratare, "Polet" Zabrega, Sportskog udruženja "Viking 2016", OŠK "Paraćin", te Aero -kluba "Naša krila" i Sportskog udruženja "Pretorian".

Samo prve dve tačke ove sednice, inače, nisu bile vezane za sport, pa su usvojena i odbornicima na razmatranje upućena dva dokumenta -  odluka Nadzornog odbora „Vodovoda“ o promeni adrese sedišta ovog javnog preduzeća i izveštaj o radu istog preduzeća za period januar-septembar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina