REKONSTRUKCIJA DRUMOVA U BOKI I JARKOVCU: Početak radova obišli Igor Mirović i Predrag Rađenović

B.G.

25. 10. 2021. u 10:09

REKONSTRUKCIJA drumova u devet ulica u selima Boka i Jarkovac, u maloj Srednjobanatskoj opštini Sečanj, započela je zahvaljujući sredstvima u iznosu 190 miliona dinara, koliko je za prvu fazu rekonstrukcije izdvojeno iz budžeta Vojvodine.

РЕКОНСТРУКЦИЈА ДРУМОВА У БОКИ И ЈАРКОВЦУ: Почетак радова обишли Игор Мировић и Предраг Рађеновић

Foto: S. Mladenovski

Početak radova obišao je Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade, koji je uz svog domaćina, predsednika opštine Sečanj Predraga Rađenovića, meštanima Boke i Jarkovca obećao nove, kvalitetne drumove.

- Ovo je ogroman i značajan posao za koji smo izdvojili velika sredstva sa željom da pokažemo da i male opštine, kojima u stvari treba najviše pomoći, mogu da računaju na stalnu podršku Pokrajinske vlade i resornih sekretarijata - rekao je meštanima pomenutih sela u opštini Sečanj Igor Mirović, uz napomenu da je uređenjem saobraćajnica, vrtića, škola i domova zdravlja, prioritet podsticanje razvoja malih sredina i ostanak ljudi, naročito mladih, u njima.

Foto: S. Mladenovski

Predsednik Pokrajinske vlade naglasio je da će biti finansirana i druga faza radova na sanaciji uličnih drumova u selu Boka i da će asfalt doći do svakog domaćinstva, a biće obnovljen i pravoslavni hram u ovom mestu i pripremljena projektna dokumentacija za skori početak izgradnje sportske dvorane.

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: PEĆINA GDE SU TURCI SPALILI ŽENE I DECU: Kađenica je spomenik žrtvama stravičnog zločina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri