PRVA NA AUTO-PUTU „MILOŠ VELIKI“: Otvorena GAZPROM benzinska stanica u blizini Čačka, u smeru iz Beograda

Promo

26. 07. 2021. u 13:19

KOMPANIJA NIS otvorila je prvu benzinsku stanicu na auto-putu „Miloš Veliki“.

ПРВА НА АУТО-ПУТУ „МИЛОШ ВЕЛИКИ“: Отворена ГАЗПРОМ бензинска станица у близини Чачка, у смеру из Београда

Foto: Promo

Najnoviji maloprodajni objekat NIS-a nalazi se u blizini Čačka, u smeru iz Beograda.

Reč je o najmodernijoj benzinskoj stanici koja posluje pod premijum brendom GAZPROM, izgrađenoj u skladu sa najsavremenijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima.

Foto: Promo

 

Novi objekat, u čiju je izgradnju i opremanje uloženo više od 3,4 miliona evra i na kojem je angažovano 19 zaposlenih, poseduje vrhunsku digitalnu tehnologiju, pet „ostrva“ sa multifunkcionalnim automatima za točenje goriva, kao i punjač za električne automobile. Novi vizuelni identitet i moderan dizajn ove benzinske stanice, upotpunjuje ponuda najkvalitetnijih naftnih derivata domaće proizvodnje i bogat izbor dopunskog asortimana. Takođe, potrošačima je na raspolaganju i bogat sadržaj, poput otvorene bašte i „Drive Cafe“ restorana sa raznovrsnom gastronomskom ponudom, uključujući i širok izbor Drive Café burgera.

Foto: Promo

 

Benzinska stanica, pod nazivom „Sokolići 1“, je 25. po redu maloprodajni objekat ovog NIS-ovog premijum brenda u Srbiji.

„Nastavljamo da intenzivno radimo na razvoju i modernizaciji naše maloprodajne mreže. Ponosni smo na to što smo otvorili prvu benzinsku stanicu na novom auto-putu i što ćemo našim vernim potrošačima moći da pružimo goriva vrhunskog kvaliteta, kao i izuzetno atraktivan asortiman dopunskih proizvoda i usluga“, istakao je Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet u kompaniji NIS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)