NAJVEĆI NOVAKOV MRZITELJ SE POKLONIO SRBINU: Đoković je najbolji teniser kog sam gledao u karijeri

Novosti online

21. 02. 2021. u 13:04

NAPADAJU Novaka Đokovića sa svih strana, jedva čekaju njegov poraz i grešku kako bi provlačili Srbina kroz blato. Ovog puta im nije pošlo za rukom, kompletan Zapad, SAD, Velika Britanija su morali da se poklone najboljem.

НАЈВЕЋИ НОВАКОВ МРЗИТЕЉ СЕ ПОКЛОНИО СРБИНУ: Ђоковић је најбољи тенисер ког сам гледао у каријери

Foto AP

Američki teniski novinar Ben Rotenberg ne krije da ne podnosi Đokovića, ali srpski as uspeva da svojim partijama pridobije i takve.

“Jedina stvar koja me nervira oko Đokovićeve pobede je pritisak njegovih navijača koji mi stalno govore koliko moram da budem ljut sad. Ali nemam problem s tim. On je najbolji teniser kog sam gledao u karijeri, zaslužio je sve osvojene grend slemove. I više od toga”, iznenadio je Roternberg ovaj put porukom na Tviteru.

Podsećanja radi, najbolji teniser sveta deklasirao je Danila Medvedeva u tri seta finala Australijan opena (7:5, 6:2, 6:2), za manje od dva sata, i potvrdio ko je neprikosnoveni kralj Melburna.

Ujedno, Đoković je podigao i 18. grend slem trofej, čime se primakao Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu koji imaju po 20 titula sa četiri najveća turnira.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024