HRVATSKI MEDIJI: Đoković ubedljiv u Australiji, loše počeo, dobro završio i pritom zaradio bogatstvo!

Novosti online

21. 02. 2021. u 12:38

DA je Australijan open Novak Đoković pokazao je ponovo srpski teniser. On je po deveti, a treći put u nizu, podigao trofej u Melburnu.

ХРВАТСКИ МЕДИЈИ: Ђоковић убедљив у Аустралији, лоше почео, добро завршио и притом зарадио богатство!

Foto AP

I mediji u regionu pomnog su pratili meč. Sportske strane "Jutarnjih" iz Hrvatske u tekstu ističu da je Novak Đoković pobedio Medvedeva za deveti trofej u Melburnu. 

Navode i da je Đoković ubedljivo igrao, te sa 18. Grend slemova u karijeri dodatno se približio Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu. Dodaju da je Đoković danas prekinuo niz ruskog tenisera od 20 pobeda u nizu, a jedna od tih pobeda bila je i nad Novakom Đokovićem na ATP kupu. 

"Indeks" između ostalog navodi da Đoković nije do pobede došao lako, u prvom setu viđen je njegov veliki pad, navodi hrvatski portal. 

- Iako konačan rezultat sugeriše laku Đokovićevu pobedu, a tako je izgledalo i na samom početku, prvi set je obeležio đokovićev veliki pad nakon početnog uzleta. Đoković je nakon prvih osam minuta imao 3:0 i činilo se otvoren put prema prvom setu. Medvedev se ekspresno vratio sjajnom igrom - navodi hrvatski portal. 

"Tportal.hr"  u tekstu pod naslovom "Novak Đoković po deveti put osvojio Australian open i zaradio bogatstvo; Medvedev krenuo odlično, ali je uskoro igrao samo srpski teniser" navodi da je Đoković na uverljiv način osvojio Australijan open. ističu da je Đoković prekinuo niz Rusa i da je Srbin na korak od istorije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ REKET ZAMENIO PALICOM: Vratio se u Marbelju i u prvom planu mu trenutno nije tenis (FOTO)