SRPSKI teniser Novak Đoković izgubio je večeras od Danila Medvedeva u drugom kolu završnog turnira masters serije u Londonu.

simaedev

18.11.2020. 22:33

Ma Nole je uvek u problemu kad mu dođe neko jači. Medvedev ga rastura kao malo dete. Prema meni on je mnogo opterećen druhim stvarima koji se netiču tenisa. U poslednje vreme je u svačem mirođija, samo ne u tenisu. On je svoje završio za ovu godinu. On je raspleo veliku mrežu drugih aktivnosti pa se sam u njoj uhvatijo. Tenis mu je u drugom planu

Luka

18.11.2020. 22:47

Danas u tenisu dominiraju dva tenisera sa izvrsnim riterima i neobranjivim servisima to si Tiem i Medvedov i protiv njih ne uspjevaju igrači kojima je servis bio jedino najače oružje.primjerice naš Novak

toma

18.11.2020. 22:48

Smena generacija uveliko stigla,jaka,mlada i talentovana. Nema više osvajanja turnura za ovu trojicu Nole,Rafa i Deda. Pored ovih mladih Tim,Zverev,Medvedev,Tsitsipas i još tu neki, ova trijica nemaju ni teoriske šanse. Mogu samo da laprdaju o tenusu,Đoković da zaboravi na GS. Šta je tu je,upisao se u istoriju tenisa,prema meni je najvrsniji od svih. Godine i biznis ga pritisle.

Pera

18.11.2020. 22:53

Nole nije ispunio obećanje da će morati protiv Medvedeva da igra posebno dobro. Igrao je prosečno i prihvatio način igre koji Medvedevu odgovara i gde je jači. U dugotrajnoj razmeni udaraca preko mreže Rus je bolji i to se Noletu osvetilo. Nije izlazio na mrežu, nije tražio "rupe",izostale su paralele. A možda Novak u ovom trenutku i ne može da pruži više odnosno onoliko koliko mi od njega očekujemo. U trenucima kada se lomio rezultat u prvom setu nije bio na visini i izgubio je u brejku i ako je imao prednost. Realno, dolaze mlade snage i sve će mu biti teže održati se na vrhu.

jova

19.11.2020. 00:23

Nije lako biti profesionalni teniser i to najbolji na svetu! Ipak,ako sve cesce gubis od malo upornijih tenisera...vreme je da se zapitas - da li je stvarno bilo dosta?

Mario

19.11.2020. 00:32

Навијам и волим Нолета од јутра до сутра, али овога пута ми је мило што је још рујски "Србин" победио Србина. Према савременој генетици, сличностима језика и идентичној вери, ја не могу да разликујем Русе од Срба. Руси су велики народ, јер они нис страдали као што је србски народ кроз историју, али Руси су деца мајке древне Србије. Нове, волим те!

Dragan

19.11.2020. 01:41

Znalo se! Daniel je odličan igrač sa svim suprlativima koje nosi i pretenduje svojom konstantnom igrom da zameni sve igrače iz zlatne trojke. Plus kao mladi teniser, bio je Novakov sparing partner dugo godina, pa ga je skroz “procitao”. Zabrinjava to, sto će postati noćna mora našem supermenu!

Dejan

19.11.2020. 04:36

Novak uporno igra ono sto manje zna ili cini manje dobro, drop shot i igra na mrezi. Udarci su mu mnogo slabi u snazi sa osnovne linije. Predvidivi su i uhvatljivi. Mentalno nije vise u tenisu. Odradjuje ugovore i bavi se mnogim stvarima koje nemaju veze sa tenisom! Nova generacija je stigla i on moze samo da gleda i da neki put, nekoga pobedi! Poceli su ga svi "prašiti" sa nulom. Nikada nije tako lose igrao u nizu! Hvala mu za sve! Nama, Srbima, ostace najveci za sva vremena! Neka se povuce i ostane upamcen po dobrim igrama a ne po losem ponasanju i losem tenisu!

gledate li tenis

19.11.2020. 05:50

šta će mu ova pobeda? ..baš ne razumete cirkus van šatre, Noletovu poziciju nit čitate igru, ali .. ko zna zašto tako treba