NOVAČE, SAMO ME POZOVI! Amerikanac želi da bude trener Novaka Đokovića

Novosti online

18. 04. 2024. u 10:49

Teniski stručnjak i bivši trener Serene Vilijams Rik Maći izjavio je da bi vrlo rado bio trener Novaka Đokovića.

НОВАЧЕ, САМО МЕ ПОЗОВИ! Американац жели да буде тренер Новака Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

- Da me je pitao, definitivno bih pristao. Ali ne bih mogao da putujem sa Novakom. Možda bih mogao da odem na grend slem, ali radim 50 sati nedeljno sa profesionalcima, decom, odraslima... Sigurno bismo imali dug razgovor, jer bih tačno morao da znam šta on želi od trenera - priznao je Amerikanac.

Srpski teniser posle raskida saradnje sa Goranom Ivaniševićem radi sa Nenadom Zimonjićem, pa deluje da neće skoro menjati stručni štab.

Sigurno su brojni stručnjaci priželjkivali poziv od najboljeg tenisera ikada, a to je priznao Rik Maći. Rado bi bio trener našem asu, ali ne bi mogao da putuje sa njim zbog brojnih obaveza koje ima.

Đoković ove sezone još nije osvojio trofej, ali je i dalje prvi na ATP listi, iako je eliminisan u polufinalu Australijan opena i Monte Karla, dok je takmičenje na Indijan Velsu završio u trećem kolu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)