"PREVRNUO MI SE STOMAK": Novak Đoković emotivno o deportaciji, putu koji je prošao, hotelu strave...

Александар Илић
Aleksandar Ilić

13. 01. 2024. u 08:30

PRISETIO se Novak Đoković torture koju je proživeo u Australiji pre dve godine kada je bio žrtva tamošnje politike, te je bio zatočen u hotelu za migrante, a na kraju i deportovan iz Australije.

ПРЕВРНУО МИ СЕ СТОМАК: Новак Ђоковић емотивно о депортацији, путу који је прошао, хотелу страве...

Tanjug/AP

Nije to uzdrmalo moćnog Srbina koji je naredne godine došao na "mesto zločina" i trijumfalno pokazao domaćim navijačima koliko je mentalno jak osvojivši novi trofej na Melburn parku.

Novaka su ponovo pitali da se osvrne na taj mračan trenutak.

Tačnije, hoće li ići do hotela u kom je bio danima zatočen.

- Nisam bio tamo (hotel gde su ga zatvorili). Kada sam se vraćao u Melburn, došao sam na terminal gde sam bio pre dve godine. Video sam celu onu putanju koju sam tada prošao i taj imigracioni deo, čak i prepoznao čoveka koji je bio tu. Bio je loš osećaj, prevrnuo mi se stomak. Nisam bio do hotela, razmisliću. Ne što imam strah, ali možda budem otišao - rekao je Nole i dodao:

- Ne znam da li je više iko tamo. Čovek sa 15 godina došao, ostao devet godina tamo, ali sada živi u Minesoti. Osećam neku povezanost sa njim. Razumem da je većina puštena iz tog hotela. Ako je nešto pozitivno izašlo, to je što sam privukao dosta medijske pažnje. On je rekao da je zahvalan.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!