SNIMLJENI U ZAGRLJAJU: Novak Đoković stigao u Australiju, a tamo... (FOTO)

Novosti online

28. 12. 2023. u 16:44

NOVAK Đoković je stigao u Australiju. Ne u Melburn, gde se održava prvi grend slem predstojeće sezone, već u Pert, pošto će tamo predstavljati Srbiju na Junajted kupu zajedno sa Olgom Danilović, Natalijom Stevanović i Hamadom Međedovićem.

СНИМЉЕНИ У ЗАГРЉАЈУ: Новак Ђоковић стигао у Аустралију, а тамо... (ФОТО)

Tanjug/AP

Upravo ga je Danilovićeva srdačno, zagrljajem, dočekala na treningu pred takmičenje koje se održava od 29. decembra 2023. do 7. januara 2024.

Olga Danilović grli Novaka Đokovića po njegovom dolasku na treningu u Pertu / Foto: Instagram/djokernole

Uoči mečeva Srbije u grupi E, protiv Češke i Kine, Olga i Nole su se zadržali u kraćem razgovoru, pa se posvetili teniskim obavezama, zbog koji su naši (i strani) teniseri i doputovali već sada na australijsko tlo.

Učešće na Junajted kupu će rekorderu po broju grend slem trofeja biti ujedno i priprema za Melburn. 

Novak Đoković i Olga Danilović u Pertu / Foto / Instagram djokernole

Nole će na Australijan openu braniti titulu, odnosno pokušaće da dođe do svog 11. trofeja na prvom velikom turniru u sezoni.

- Australijan open je bio moj najuspešniji grend slem i verujem da svaki put kad ponovo pobedite osećate da vam je samopouzdanje sve veće. Tako je svake godine kada se vratim, evociraju mi se uspomene. Volim da igram tamo i na "Rod Lejver areni", to mi je omiljeni teren. Nadam se da mogu da budem dobar kao i do sada. Nastaviću da igram i da se borim - poručio je Novak.

BONUS VIDEO: ODMAH POSLE NOLETOVOG PORAZA: Vidite šta je selektor Srbije uradio na mreži

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)